Historie og baggrund

Kender i det, at man bare gerne vil købe den del til sin båd, som bare passer? Uden at skulle spørge andre om råd. Og vide man ikke behøver tænke over dimensioner, længde osv?

Formålet med denne webside er, at du køber lige nøjagtig denne del!

Som Albin Express-sejler så ved jeg, at det er muligt at lave custom dele til min båd. Alle bruger de samme dele og længder på tovværk, men ingen ved hvad målene er, hvilken kvalitet man skal bestille og hvor man finder det, uden at skulle hele nettet igennem. Og dette gælder selvfølgelig ikke kun min Albin Express, men også andre One Design bådtyper.

Derfor er målet med tiden af have et samarbejde med de forskellige One Design klasser i Skandinavien, så man kan købe lige nøjagtig den del man står og mangler.

Står du og mangler en del til din klassebåd, så kontakt mig gerne. Så ser vi om der ikke også kan sælges dele til lige nøjagtig din klasse til en fair pris. Jeg har kontakt til de største leverandører i Danmark og samarbejde med blandt andet en smed, som laver custom dele efter mål.

Hvem står ved roret?

Hans Christian Ilskov Erbs

Til daglig lever jeg af at spille musik, men i min fritid bruger jeg rigtig meget tid i min sejlbåd. Båden er en Albin Express, som både bruges til kapsejlads, men også til en smule tursejlads.

Jeg købte både i 2003 og har siden haft den skilt ad mange gange. Jeg ved hvad der skal til til for at have en båd der fungerer – og det vil jeg også gerne hjælpe jer med at få.

Mangler din klasse? / Missing your One Design Boat?